Over HANDKNTTD.nl

 

KWALITEIT - NATUURLIJKE MATERIALEN - MILIEU - DUURZAAMHEID

 

HANDKNTTD.nl is een knitwear label uit  Doesburg. Uit passie voor luxe garens en ontwerpen ben ik ruim 50 jaar geleden begonnen met breien. In de jaren 70 tot 90 met een eigen wolwinkel en momenteel alleen nog vanuit passie en hobby.

 

HANDKNTTD.nl gebruikt voor het vervaardigen van alle truien, sweaters, vesten en cardigans uitsluitend kwalitatief hoogstaande natuurlijke materialen zoals mohair, kid-mohair, kid-mohair silk, alpaca, merino, scheerwol en zijde.

Alle truien en vesten worden door mijzelf gebreid. Van elk item wordt 1 stuks met de hand gebreid en in de webshop aangeboden. Alle ontwerpen van dames truien en vesten zijn dan ook uniek en volledig handgemaakt.
Pure fibres only!

De volgende merken worden gebruikt:
Lana Grossa, Lala Berlin, Drops , Rico Essentials, Lang wool, Wooladdict
De meeste ontwerpen zijn uniek uit eigen studio, heel soms maak ik gebruik van een bestaand patroon of haal ik inspiratie uit Pinterest.
Bijna alle modellen zijn in andere kleuren te bestellen. Is dit voor een item niet het geval dan wordt dit vermeld. Afhankelijk van de drukte is de levertijd van custom made vesten, truien, sweaters en cardigans tussen de 1 en de 4 weken.

 

Shopbeleid

Retouren & ruilingen

 

Ruilingen en retouren zijn geen probleem

Neem contact met me op binnen: 4 dagen na levering
Stuur items terug binnen: 7 dagen na levering

 

De volgende items mogen niet geretourneerd of geruild worden

Wegens de aard van deze items kan ik, tenzij ze bij levering beschadigd of defect zijn, geen retouren accepteren van:
  • Custom en gepersonaliseerde bestellingen
  • Items in de aanbieding

 

Voorwaarden voor retour

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.